Trainers

De trainingen van TRIP worden begeleid door enthousiaste leden die het leuk vinden om hun kennis te delen met leden en leden te begeleiden in het behalen van hun sportieve doelen. Iedere basistraining (zwemmen, fietsen, lopen) heeft een vaste groep trainers. Bij elke training zal een van hen aanwezig zijn.

TRIP werkt met een jaarplanning waarin de opbouw en intensiteit van de trainingen wordt vastgelegd voor de drie triathlondisciplines. In deze jaarplanning wordt uiteraard rekening gehouden met diverse (piek)wedstrijden en het wedstrijdseizoen.

Trainer worden?
De toenemende populariteit van triathlon zorgt ervoor dat TRIP niet meer een heel kleine vereniging is en dat er steeds meer actieve triathleten zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe trainers. Om trainer te worden hoef je geen trainingservaring of –kennis te hebben, maar wel een grote dosis energie en enthousiasme. Via de vereniging worden diverse trainerscursussen aangeboden, o.a. van de NTB, die zorgen ervoor dat je benodigde kennis opdoet en/of je verder kan ontwikkelen als trainer. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met het bestuur (bestuur@tripijnacker.nl).

Ook als je het leuk vindt om je bezig te houden met de kwaliteit van trainingen, het ontwikkelen van trainingsschema’s, organiseren van aanvullende trainingen/clinics of wanneer je andere goede ideeën hebt op het gebied van trainingen, kan je altijd contact met het bestuur opnemen. Alle input is welkom!