Woensdagavond Delftsehoutplas

In de afgelopen jaren zwommen diverse TRIP-ers individueel of in kleine groepjes in de zomermaanden in de plas van de Delftsehout, behalve als er na een hittegolf weer eens teveel blauwalg in het water zat.

Door waterschap en gemeente zijn in de winter diverse maatregelen in en om de plas genomen om blauwalg bij de bron te bestrijden, dus er is goede hoop dat het water het hele komende seizoen helder en gezond blijft.

Streven is om elke woensdagavond om 19:30u met een groep TRIP-ers het water in te duiken vanaf het strandje bij de Delftsehoutplas. Zwemmen met een groep is veiliger en wél zo gezellig. Zo krijgen we hopelijk naast de vaste fietsavond (dinsdag) en loopavond (donderdag) ook een vaste openwaterzwemavond.

Morgenavond 8 mei 19:30u gaan de eerste bikkels kopje onder. Voor wie de Wim Hoff-methode nog niet volledig onder de knie heeft, is er dus woensdagavond 15 mei alweer de volgende gelegenheid.

Dit bericht is geplaatst in Club, training. Bookmark de permalink.