TRIP Nieuwjaarsontbijt zondag 6 januari 2019

Om genoeg tijd te hebben voor de verkiezing van TRIP-Sporter van het Jaar, wordt het traditionele TRIP-ontbijt deze keer georganiseerd op de eerste zondag in het nieuwe jaar.

Op zondagochtend 6 januari 2019 zijn alle leden weer van harte welkom om met het hele gezin van 8:00u tot ongeveer 8:45u vrij te zwemmen in De Viergang. Geen banen zwemmen dus, maar spelen in het water, van de glijbaan, bommetje en duiken!

Als iedereen is afgedroogd en aangekleed, staat er rond 9:00u een heerlijk ontbijt klaar in het restaurant van De Viergang. Onze nieuwe voorzitter Mark de Haan zal terugkijken op het afgelopen jaar en daarbij ook bekend maken wie tot TRIP-sporter van het jaar 2018 is gekozen. Daarna vertelt hij ook welke plannen er zijn voor het nieuwe sportjaar.

Komt allen en geef je uiterlijk dinsdag 1 januari a.s. op via de intekenlijst bij de koffie na de zwemtraining. Voor het ontbijt vragen wij een kleine bijdrage van € 2,50 per volwassene en € 1,- per kind. Overmaken van de bijdrage vooraf op rekeningnummer NL10INGB0007949378 ten name van Triathlon Club Pijnacker of contant bij het ontbijt op 6 januari.

Dit bericht is geplaatst in Club met de tags . Bookmark de permalink.