TRIP-Sporter van het Jaar

In het bijna afgelopen jaar hebben we weer prachtige sportieve prestaties van diverse TRIP-ers gezien! Voor de afsluiting van 2018 hebben we daarom een Verkiezing van de TRIP-sporter van het Jaar georganiseerd.

Tot donderdag 3 januari 12:00u kunnen alle TRIP-leden hun stem uitbrengen op een van de drie genomineerden. Tijdens het Nieuwjaarsontbijt op zondagochtend 6 januari zal TRIP-voorzitter Mark de Haan de TRIP-Sporter-van-het-jaar-Bokaal voor de eerste maal feestelijk uitreiken aan de winnaar van de verkiezing.

De genomineerden zijn:

Monica Kok
Monica leverde afgelopen juli een fenomenale sportprestatie door als eerste zestigjarige vrouw het woelige IJsselmeer over te zwemmen tussen Stavoren en Medemblik. Voor de afstand van maar liefst 22 kilometer had ze zwemmend slechts zeven uur en drie minuten nodig.


´╗┐Marjan van Galen
Marjan werd op een warme dag in augustus bij haar eerste echte hele triathlon (3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42,2km hardlopen) in Maastricht Nederlands Kampioene in haar leeftijdsklasse. Daarnaast voltooide ze ook nog eens tweemaal een halve triathlon, in Luxemburg en in Almere.


Frank Hengeveld
In het voorjaar kwam TRIP-trainer Frank zeer ernstig ten val op de wielerbaan van de Spartaan. Met onder meer een gebroken sleutelbeen en gebroken ribben lag hij enige tijd in het ziekenhuis. Frank is niet bij de pakken gaan neerzitten en heeft al snel zijn zwem-, fiets- en looptraining hervat. In september kwam hij in Nijmegen alweer uit voor een van de twee divisieteams van TRIP.


Dit bericht is geplaatst in Club. Bookmark de permalink.